Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

tisdag 12 augusti 2008

Besök på IKEA och lite shopping på stan!!

Hallå hallå..tänka sig att det blev shopping även i dag! IKEA...fantastiskt bra!!Det bästa av allt var nog att de bjöd på gratis kaffe :)

Idag var det massa mys och shopping...kaffe kaffe och 75 % på massa snygga kläder..wow Lida handlade flitigt kortet blev varmt även idag :)
Jo besöket på Ikea resulterade i att jag köpte 2 st jättefina krukor och 2 st bruna fina plädar. Sedan blev det 2 st bruna lampor och säng ben till våra gästsängar.
Och naturligt vis det jag alltid måste köpa när jag åker till Ikea..små vita handukar för 3 kr st som är superbra och ha till att tvätta bort smink med..Och inte så dyra så man kan kasta dem efter ett par tvättar...


Ja det omtalade gästrummet börjar faktiskt se bra ut nu. Och vi har bestämt att det även kommer att bli ett tv rum!!
2st sängar som vi ställ så det blir som en hörnsoffa, på med bruna plädar som ser ut lite som sofftyg och sedan fullt med kuddar..riktigt mysig blev det, må jag säga.

I morgon lovar jag att det kommer massor med fina bilder!!!

Kram kram

Linda

1 kommentar:

Granne med Selma/ Selmas granne sa...

Det finns en riktigt fin herrgårdsbutik vid ingången av Rottneros park. Och sen gillar jag den lilla butiken vid Sillegården, Västra Ämtervik Det är mer en liten pärla om man söker annat än vitt och Sia...
Vill man hellre ha det finns butiken Pärlan i Sunne samt Living. Både inne i Sunne centrum.

Ska tänka lite till så kanske jag kommer på nåt mer:-)
Kram Sussie