Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

söndag 12 oktober 2008

En underbar dag!

Åter igen en fantastisk höstdag! Och idag har vi krattat löv här hemma. Måste säga att det var ganska mysigt och ro givande. Skönt att röra lite på sig. Fast nu skall inte detta överdrivas. Skulle inte vilja kratta ofta. Idag var det bara ljuvligt att vara ute i det vackra vädret och pyssla lite på tomten.
Men allt har en baksida, det var dessvärre jobbigt att åka till tippen med alla löv. Men det var behövligt eftersom vi fick med oss allt annat rat som jag rensat bort inne på mitt kontor.
Måste säga att det minsann börjat bli riktigt fint och mysigt där inne nu.
Men skulle allt behöva åka en tur till Ikea i framtiden och inhandla lite mer...

Fick lite tid över i dag och satt och bläddrade i Vakkre Hjem och oj wow vilken inspiration man får. vill verkligen rekommendera det nya numret, finns massor av bra tips på mysiga webbutiker oxå.

Idag har jag även lunchat med Jenny. Och vi bestämde oss för att laga vår egen lunch. Detta med livskvalitè, få harmoni i vardagen och känna lugnet och ett avbrott från jobb för att orka mer tror jag starkt på. Så vi lagade egen lunch för att få något annat att tänka på.

Det blev: kyckling pasta med örtsås. Vi tillsatte även paprika, champinjoner och ruccola och lite avokado. Mums vad göttigt det blev!!

Kvällen avslutades med ett underbart bubbelbad!!!

Kram kram

Linda

Inga kommentarer: