Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

torsdag 27 november 2008

Lite julbilder från boken jul!
Lite vackra bilder från boken jul!
Sitter och funderar över på vart denna arbets vecka tog vägen. I och för sig är det en dag kvar, denna underbara fredag. Så skönt att komma hem, mysa och äta god mat. Krypa ner i tv soffan och bara slappa.
Ja dessa 25 års firande, fortsätter även i helgen! I morgon skall jag hör och häpna på bio i skoghalls folkets hus. Skall komma in en ny dokumentär film om Lars Winnerbäck.
Lördag är det fest hos jenny, skall bli skoj.
Blir lite irriterad över ett program på svt nu, det diskuteras om skolan och läxor. Vissa vill avskaffa läxor, har man hört något dummare. Och detta pga att det finns brist på kompetens i vissa familjer och det blir glapp mellan barnens kunskap. Men va fasen om alla lär sig det man skall och lite till blir världen nog bättre. Vad är det för fel att berätta historik hemma eller att lära sig lite extra matte?
I min familj var det mycket läxläsning och även berättelser om historia och diskutioner kring kemi, ex vad man använder olika ämnen till osv. Det hör väl till allmänbildningen att bilda sina barn och ständigt uppdatera dem.
Nej måste byta kanal blir frustrerad!!!! Kort sagt jag är för läxor!!! och gärna mer läxor!!!
Vad vore samhället utan kunskap....
Trevlig kväll!!
Linda

1 kommentar:

Petra sa...

åhhh vad avis jag är på dej... Skulle också vilja se Lasses film!! Skoghall av alla ställen! =) men inte här nånstanns!!!
Hoppas den är bra, hör av dej!!
Vad fint du gjort förresten, ska också pynta i helgen!! =)