Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

torsdag 11 december 2008

Underbart med snö, men fy fan för en del plogbilar!

Se det snöar, se det snöar och vad mysigt det är! Ja man blir som en liten unge igen när det snöar, vill kasta sig ner och göra snöänglar. Visst är det tråkigt att man nästan aldrig gör något extra kul när det är snö ute nu för tiden. Som att åka spark, dra till pulka backen eller ha lite snö krig. He he förra vinten konstruerade jag och John ihop en jätte stor snö gubbe ute på Hammarsudde...Var där och busade med Disel och fick för lite att göra.

Ja snö är mysigt, men det som är mindre mysigt är alla jäkla dårar som är ute och plogar, ja utan för Jenny höll jag på att bli överkörd när jag kom smygandes på gatan med bilen. Halt ute och i ett bostadsområde åker man gärna sakta. Speciellt när det vimlar med så minimänniskor ute och dess utom är lite mörkt.
Nej plogbilen han kör på vevar med armarna, pekar fingret och struntar i allt som har med trafikregler att göra. Fick slänga i backen för att han inte skulle köra över mig. Fy fan för alla idioter som inte är medmänskliga!!!!

I alla fall så blev det ett bio besök i kväll med Jenny och Filip. En riktig klassiker fast film nummer två. Vi hade i alla fall tur med vädret igen!Och den var mycket väl godkänd, klart värd att se om man gillar ettan. Ett och annat hysteriskt skratt hördes inne i salongen.


Natti Natti

Linda

Inga kommentarer: