Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

fredag 26 december 2008

Vilken mysig och underbar jul!
Vad fort dagarna går, nu är den redan annandagen, juldagen bara försvann i väg. Men även den var full av aktiviteter precis som julafton. Även dagarna innan jul gick otroligt fort, vi städade och städade och städade och bakade och handla klappar.
Kvällen innan klädde vi granen så grann och fin. Gjorde julskinkan från grunden, tog en väldans lång tid, men det var mysigt. Senare njöt vi givetvis av en skink macka med senap och en julmust.


Idag har vi haft ett litet julbord här hemma med Richard och Kickan och Jenny. Vi har även varit på bio med mamma och pappa, kollade på James Bond. Och jag måste säga att jag är mäkta besviken över filmens något urskiljande drag från tidigare. Tex inte en enda replik my name is Bond James bond, och inte heller några fräna finesser. Nej den mest fräna som kunde åstadkommas var att skicka bilder via mobilen..hallå!! Men för det var inte filmen värdelös, men ändå en besvikelse.

Julafton


Julafton här hemma var underbar och mysig. Vaknade jätte tidigt båda två, helt pirriga över att det var jul och givetvis vår förlovnings dag, sedan 2005.

Mysigt var det öppnade morgon paket, eldade i brasan, åt en julmacka och lite risgrynsgröt. Sedan var vi på promenad med Disel och plockade lite granris till dekorationen på julbordet.
Fick även jätte fina örhängen av älsklingen som förlovnings present.

halv ett kom mamma och pappa med en hel del julmat, bland annt en mycket god jansson och en helt fantastiskt god dopp i gryta och en massa annat gott som kräft omelett mm.

Vid ett dök nästan hela släkten upp, förutom Jenny, Johnan och barnen som var hemma hos Johans mamma och pappa. Kickan och Richard befann sig hos Richards mormor under dagen men dök upp under kvällen och stannade tills sent på natten. Totalt var vi 13 st vid självaste julmiddagen. Mycket gott var det på julbordet.
Så här såg årets julbord ut.


Laxpate, kalkon, skina kräftröra,skagenröra, feta spenat paj , julskinka, janson med och utan fisk, Potatis, köttbullar, prinskorv, äppelmos, minugurkor, senap, romsås, gravlaxsås, gravad lax,sill i alla dess smaker,bruna bönor, mimosasallad, röbetsallad, dopp i gryta med tunnbröd,leverpastej,ägghalvor med handskalade räkor med majonäs och rom.
sylta och säkert något jag glömt. Det var helt sjukt gott med julbordet men vad fort mätt man blir. Och jag blir mätt bara av att tänka på allt man ätit.....

I morgon är det lutfisk hemma hos mamma och pappa och då kommer hela släkten , ja alla på min sida. För utom Stackars moster som är hemma i norr och flyttar in i sitt nya hus.
Men hinner med ett besök hos dem på väg till den andra släkten i Norr.


Måste även nämna att Disel var väldigt exalterad över att öppna julklappar, han var som en liten unge. Helt sjukt roligt att se en hund bli så glad över att få nya leksaker, som dess utom var inslagen i paket. Till sist ville Disel vara med och öppna alla paket. Tomten var han även lite förundrad mot innan han luktat på benet och känt igen tomten...Hm??? husse så klart. Och tack alla för jätte fina julklappar!
God Jul!

//Linda

4 kommentarer:

Tezzie sa...

Hej!
Och god fortsättning på året. Jag är intresserad av krukorna vad har du tänkt dig för pris? Kram Tezzie

Fluffa kudden sa...

God fortsättning till dig och din fina blogg..'

hälsn NIna

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色