Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

måndag 5 januari 2009

Detta år fyller jag 30!

Morning morning...nu är det på väg mot allvaret igen,på onsdag börjar jobben rulla på. Men jag har redan börjat skriva lite på sådant som redan skulle vara klart.

Vaknade i dag av en god frukost och att det eldades i brasan, så otroligt mysigt.
Det var mäkta kallt i huset i går när vi kom hem, så John fick elda en hel del för att få upp den ynka temperaturen på 13 grader inomhus.

Snart fyller jag 30 och det är en hel del saker man skall hinna med innan min födelsedag i juni.
Dels skall jag boka en lokal, tänker inte vara hemma, nej blir lite för mycket folk och för mycket stök. Kanske kan vara lite svårt att hitta lokal så där på midsommar, så nu skall det letas lokal.

Här om dagen kom jag att tänka på aj fan 2009 fyller jag 30 år och paniken började komma.
Denna omtalande 30 års kris, men jag måste säga att jag mådde sämre när jag skulle fylla 25. Och det måste man säga är positivt och glädjande för sin egen själv känsla.

Det är ofantligt mycket jag vill hinna med, eller skulle hitta med innan jag fyllde 30. Ni vet enligt sina tidigare planer.

En bok ville jag skriva innan 30. Har börjat på flera st men aldrig blivit klar. Så skall man kanske ta sig i kragen och försöka åstadkomma något dylikt? Och när skall tiden finnas ?

Mycket står på listan att göra innan jag fyller 30. Mycket är uppfyllt men en del resor har inte blivit av, även en del dröm jobb har inte blivit inbokade i min kalender.
jag har heller inte blivit ekonomiskt oberoende, vilket var en strävan, he he vilka visioner jag hade som ung, eller ja yngre!

Summan av det hela med att fylla 30, är nog ändå att jag ser fram emot det, men skall givetvis försöka nå lite längre på min lista, har 6 månader på mig.

Kram kram

Linda

3 kommentarer:

Mitt hjerterom sa...

Godt nyttår!

Føler med deg...jeg fyller også 30 år til sommeren.

Ha en flotters dag!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優