Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

söndag 25 januari 2009

Helgen började så bra, men....

Vilken helg! Fredagen började så bra, bio med Jenny och Johan och John så klart!
Nya Wallander filmen, gick inte så bra..... så klart köpte jag popcorn...ojojoj skulle inte ha gjort det!!!! blev lite dålig!!! Popcorn på bio är poppade i kokos smör, vilket är en av en del saker jag är allergisk mot. Lite medicin gjorde tillslut att jag mådde bra. Men hade en och en annan host attack på bion.

Efter bion var det tänkt att vi skulle gå ut och äta lite gott. Och dagen efter skulle vi åka till Mc mässan i Stockholm. Men aj aj aj, pappa ramlade utanför Jennys hus och slog sig illa. Han Fick tillbringa natten på akuten! Men nu mår han prima och är hemma. Med brutet finger och ett skadat knä.

Det BLEV HÄMT MAT på mc donalds och inställd resa.
John pallrade sig i väg på mässan på lördag och jag stannade hemma med Disel.
Lördag kväll, Jag, Jenny och Lina satt hemma i soffan och myste med lite film och en väldigt god liten buffé. Parmaskinka, ost och kex, vindruvor, tsatziki och en massa smått plock! Riktigt gott!!! Vi gjorde bland annat rullar av parmaskinka fylld med fetaost och avokado.

Kram kram

Linda

2 kommentarer:

Petra sa...

hej!
stackars Börje. Tur i otuer att det gick så pass bra!!
Det är ju svina halt nu, jag höll på att krocka idag när jag åkte till jobbet. Fick köra rätt i i en snödriva för att veja från att krocka med en buss på bron nere vid oss!!!
Nu rä jag så sjukt pirrig inför imorgon!! =)
Kramis Petra

Södralycke sa...

Usch då, det var mycket på en gång!

Hoppas du får en bra vecka, kram Johanna