Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

söndag 4 januari 2009

Nyår i Norr!


Ja då har man äntligen kommit hem från en lång vistelse i Norr. Mycket har vi hunnit med. Firat lilla julafton med släkten, haft ett fantastiskt roligt nyårsfirande samt hunnit med Peters 30 års fest i fredags. Som måste omnämnas som mycket lyckad, med otroligt god mat!

I går var vi även en sväng på krogen, men då förblev jag nykter och drack kaffe hela kvällen, agerade chaufför. Mycket party har det blivit och roligt har vi haft.
Disel har dock tyckt att det varit lite för kallt att gå ut stundtals då det varit minusgrader.

Nyårsafton började med underbar dag ute med stråland solsken, glimmande träd och nollgrader. En fantastisk dag för att mysa ute med lite vänner. Vi åkte skoter, grillade och åkte givetvis snowracer och pulka, vilket är fantastiskt roligt.

Disel hade fullt upp med att springa upp för backarna och ner för backarna. och blev nog till slut ganska trött på att det åktes pulka.
Den enda nackdelen med vår lilla utflykt var att Petra jobbade på dagen och kunde inte komma för än på kvällen. Denna Telia som skulle förstöra vår fantastiska dag.

Men men, Kvällen var även den bedårande. Började med vår 4 rätter förätt för att sedan njuta av vår pasta oxfilé, Ja det var en mycket rolig och lyckad nyårsafton, men ack så kallt vi hade det på kvällen. Var rejält kallt om både näsan och benen när det skulle skålas och skjutas Raketer.

Annars har vi tillbringat dagarna med att slappa i soffan och kolla på en hel del film, mysigt att man inte behöver göra några större ansträngningar när man är ledig.
Vi har givetvis hunnit med att promenera lite på stan och suttit på några caféer .
Men i det stora hela har vi tagit det lugnt mellan alla tillställningar.


På vägen hem i dag var det - 27 grader, 5 mil norr om Falun,
nästan som man hann börja lite nervös över vad som skulle hända om bilen skulle sluta fungera.

Väl framme i Ludvika och hungriga, knatar vi in på McDonald´s och ja men hallå, här har värmen pajat och det är iskallt. Blev till att sitta i bilen och äta.

God fortsättning!!

//Linda

3 kommentarer:

Nettan sa...

Men vilka härliga bilder !
Snö, kyla blandat med goda vänner, det är livet, inte sant =0)

Kram Nettan

Petra sa...

Tack för allt!!
Nästa gång vi ses måste vi få komma ner till er!!=)
Kramis Petra

Minxy sa...

Vilka fina bilder! Jag tar gärna emot några på mailen :) Tack för härligt nyårsfirande *kram*