Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

torsdag 12 mars 2009

Det börjar bli ordning hemma!!!

Äntligen börjar det bli lite ordning här hemma. Nu har vi varit på Ikea och inhandlat ett skåp till badrummet, helt underbart att veta vart man skall lägga handukarna.

Vi har även inhandlat en bänkskiva(svart) till tvättstugan samt en ny diskho. Skall bli skönt att få ordning i tvättstugan!!!!!!!
Nu är det en tur till bergvik kvar, måste köpa mer hyllor till en garderob.
så småningom skall vi även sätta in 3 garderober till på kontoret.

Men det var helt ljuvligt att vika tvätten i dag, nu har var sak sin plats, heheh nästan...
Helgen här hemma blir en riktig grejar helg, nu skall vi slänga saker som bara står och dammar.

Visst är det komiskt, när vi flyttade in för 1,5 år sedan tyckte vi att huset var så stort och vi hade så mycket plats, men nu märker man vad bekväm man blir. Detta med att man alltid vill att sakerna skall vara på sin plats och det skall vara tomt på saker inne.
Det var annat mot tiden i Haga, 52 kvadrat. Jag hade en liten gå in garderob med kläder och handukarna delade garderob med John. Vi hade tvätt maskinen och tumlan i badrummet och vardagsrummet var pyttelitet. hm?? hur fick vi plats?? Man vänjer sig snabbt vid att bo i hus.

Trevlig kväll!!

//Linda

1 kommentar:

VILLA VRÅKEN sa...

Hej!! Skönt att få ordning på tvättstugan!! Ja nu bygger vi nytt igen! Fick lite blodad tand.......Vi bygger 100 m bort från vårat nurvarande hus! Ska bli så kul! andra och sista huset kan jag säga....Trivs ni bra i huset?? Fint hus??

Kram