Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

lördag 23 maj 2009

Brio sing beställd och vi är i Sundsvall!

Fortfarande i Sundsvall och Vi har beställt vår barnvagn en brio sing. Efter en lunch på Bite line med Peter och Petra besökte vi den ny öppnade toddler butiken här i Sundsvall. Eftersom butiken hade en kanon drive kunde vi inte motstå att köpa barnvagnen här uppe. Fick Nämligen både en åkpåse och banstolen till bilen med på köpet. Och tjejen i butiken var nog den goaste personal jag någon sin träffat i en butik. Super söt snäll och Hjälpsam.

Mina blodtrycksfall börjar dämpa sig och jag har börjat må bättre, förutom dessa jäkla myror i benen. Men tack för att bananer finns. De skall tyckas hjälpa. Och vad vore inte natten om inte det fanns decleors massage olja, hm?? Jo den stimulerar verkligen vaderna när man det är som värst i benen.

Veckan här uppe har varit fantastisk, god mat och en del shopping. Givetvis var det 30 % på Cubus här och Linda köpte nog allt fint som fanns på baby avdelningen. I går kväll blev det middag med Mange-Sara, Stefan-Lina, Stefan-Marie och Peter och Petra.
Vi började kvällen hemma hos Stefan och Lina och de bjöd på jordgubbar och man fick skämmas :) tihi...Jag vräkte i mig jordgubbar som jag aldrig sett en skål med jordgubbar. Jag är helt galen i jordgubbar!!!

Kvällen slutade med middag på Olerys, måste säga att det är fantastiskt god mat där, men på tok för mycket. Beställde givetvis en förrätt(Nachos) hade dock inte räknat med att det skulle vara så jäkla mycket. Till varmrätt beställde jag Club sandwish med majskolv och strips. Och man fick återigen skämmas :) Satt och stirrade på maten och funderade bra länge på hur denna ekvation skulle gå ihop. Propp mätt och fullt med mat. Hm, tvingade i John en del så man inte behövde lämna en hel tallrik. Ett ynka litet bröd fick jag i mig och ca 10 strips.

I kväll blir det grilla och nu strax en fika hos PP....

Kram kram

4 kommentarer:

Marie sa...

Hej. Va trevligt vi hade i fredags! Det måste vi göra om. Det var god mat. Jag blev också propp mätt.
Hoppas helgen varit bra annars. vi har varit på lite äventyr:)

Kram

Tezzie sa...

Hejsan skönt du mår bättre nu, va kul att ni bokat barnvagn och köpt bilbarnstol kommer ihåg när jag var där allt var så spännande och det kröp i en att få använda allt. Du får försöka njuta ordentligt sen när bebisen kommit för den tiden går alldeles för fort, i morgon fyller mitt älsta barn 6 år kan inte fatta vart den tiden tog vägen?? Men en ny ålder nya spännande saker händer. Ha en jätte bra vecka, kolla in på min nya blogg om du har tid Mvh Tezzie

Jeanette sa...

Ha en bra dag :)

Laura sa...

Hej! Första gången jag är inne här.. :) Roligt med bebis i magen, det är så underbart! Ett tips: prova med att ta en calcium/magnesium tablett varje kväll innan du lägger dig. Det brukar hjälpa mot myrkrypningarna och vadkramp! Hälsningar Laura