Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

fredag 24 juli 2009

Hemma efter en härlig semester!Bild från spikarnaJenny fiskar i JunibosandJohn och Disel.
Peter och Petra.....
Ett Vackert kärlekspar :) Så gulliga Ni ser ut :)

Lite semester bilder ovan!


Hemma igen efter en lång och härlig semester i Norr :) Borta bra men hemma bäst. Vi har haft kanon tur med vädret och har bara frossat i god mat och gott sällskap!
Hemma verkar vädret inte vara på sommarens bästa sida :) regnat en hel del sedan vi kom hem. Fick börja hemkomsten med att elda i brasan.

Men när vädret inte är på topp hinner man med en massa annat. Som att beställa barnsäng och skötbord. Blev en jättefin vit brio säng, likaså skörtbordet :) Super fint!
Hämtade även vagnen hemma hos mamma och pappa som fraktat hem den ända från norr :) Hehhee vi har en kombi men får inte plats med vagnen :) hund Ni vet. Vi måste skaffa skiljevägg till bagaget. Har även planterat ett päronträd som jag inhandlat för presentkortet jag fick av Virre och Henrik. Tack snälla gullepluttar :)
Solen tittade fram lite i dag så det blev även en fika och stadstur med Virre :) Man får passa på att se henne mellan hennes något intensiva arbetspass!!! Nu sitter jag och väntar på att John skall bli klar med den beställda taccobuffén :)

kram kram

Inga kommentarer: