Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

onsdag 15 juli 2009

Semester i Norr!

God morgon!

Här sitter jag i min ensamhet på semestern och avnjuter en god kopp te och blickar ut över det norrlänska berget som syns från altanen. Det är varmt och man kan lugnt säga att här är det verkligen sommar. Vaknade i ett tomt hus inte en endaste varelse hemma förutom lilla Disel. Hade tydligen fått en lååång sovmorgon och det är uppskattat ;)

Semestern har hittills varit bra med vackert väder. Mycket har vi hunnit med, firat mig som 30 igen :) haft besök av Jenny, mamma och pappa som varit här på en visit och det har mest varit mat, mat och fika under det besöket. En av dagarna var vi på restaurang löran vid havet och gissa om maten var god, jepp! Toast med skagenröra och lax till förätt, till varmrätt lax på planka med parmesan mousse. Till efterätt var det varma jordgubbar med vaniljglass.

Vi har även hämtat vår brio sing. Provkört och monterat den :) superkul och vilken känsla, att få hem sin första vagn och bara provdra och planera :) Ja dessa sista månader kommer nog att kännas som en lång evighet!

I dag blir det en liten utflykt med Peter och Petra!

//Linda

1 kommentar:

Blogg by Maliin Stoor sa...

Njut vidare av semstern!!

Hoppas du får bra väder och mycket mys och får ladda batterierna


Maliin