Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

onsdag 1 juli 2009

Trodde lyckan var nära :)

Det är sjukt varmt inne i huset, nästan 28 grader och vinden står stilla. Känns som att det inte hjälper allt för mycket att öppna fönstret. Trodde lyckan var nära förut idag, Vi satt på badstranden och det började bli lite dåligt väder.
Väl hemma på altanen hos Jenny började det regna. Underbart var min första tanke.
Det blev svalt och skönt och kändes för en stund riktigt behagligt att vistas utomhus :)

Men trots denna värme och den korta visiten av regn har det varit en underbar dag.
Vaknade av att mamma och pappa kom hit med jordgubbar och grädde, helt underbart. Är liksom beroende av dessa röda små bär ;) Efter en trevlig dag med Jenny och alla barnen i släkten blev det en tur till den lokala restaurangen nere vid mörudden. Helt otroligt vad hemma blind man blir. En mycket fin restauran med god mat och en underbar utsikt över vänern.
Skönt nog kom kvälls brisen vid sju och det började fläkta. Ännu en gång fick man känna av lite kyla.

Som sedvanligt besökte vi även getingberget då Disel skulle få sitt kvällsdopp. Gissa om han var lika lycklig i dag? Gulligt nog sitter han kvar på stranden efter sitt bad. Invirad i sin handuk och bara njuter av att till slut bli torr. Han är för go.

I morgon blir det en tur till Sthlm och kolla på bebisen på titt ut kliniken :)

//Natti natti

Linda

2 kommentarer:

Therese sa...

Lycka till på titt ut kliniken, och hoppas att du snart får njuta utav lite svalare väder, kan hålla med dig om att det är en smula för hett man orkar ju inte röra sig nästan. Glöm inte att uppdatera oss när du varit i sthlm Kramar Therese

Maya sa...

Hej gumman! Hörde att det gick riktigt bra på tittuten! Vad roligt att höra! Blev nyfiken på att testa mörudden nu när du talar så gott om det!Kram maya