Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

tisdag 18 augusti 2009

Barnmorskan och snart besiktning av huset!


Här ser man tydligt att bänksivan är vriden.


I morse bar det i väg till barnmorskan för ett vanligt besök. Men dagen blev lång och vi fick åka till specialistkliniken i Karlstad. Jag har haft väldiga förvärkar i två dagar och de ville kolla om jag hade öppnat mig, hur tappen såg ut och om bebis var på g. Som tur var det inte någon bebis på gång och vi kunde återvända hem med ett lugn. Det blir till att vila, vila, vila framöver och inte göra några större utsvävningar. John kommer även att få bli nykter till lilla bebisen kommer. När de trodde att bebisen skulle komma visste de inte. Men fick tillsvar att förvärkarna var i gång och det kunde bli bebis i morgon eller någon vecka efter utsatt datum. Får nu vänta och se vad som kommer först, bebis eller Iphone.Vore bäst och den lilla fick stanna några veckor till i magen.

Som tur är har jag redan tagit mammaledigt från allt skrivande och har bara någon enstaka artikel kvar. Börjar minsann känna mig lite stressad. Har inte tvättat bebiskläderna än, så det blir nog till att sätta igång med det och packa bebisens lilla väska.

I går var även den stora reklamerardagen här hemma. Det börjar närma sig 2 år sedan vi flyttade in i huset och det är dags för en besiktning av huset. Till att börja med så har färgen på våra köksluckor släpp något på vissa skåp. Även bänkskivan i köket som är av massiv ek har blivit skev.

Vi har även reklamerat golvet då det är lite väl mycket glipor i det samt är lite väl randigt. De tror att golvet är för löst ihop slaget. Står man i ena änden av huset och blickar bort mot köket ser man tydligt varje skarv från varje bräda. Ser helt enkelt inte så vackert ut.
Sedan har vi detta med eluttagen, inte skall man behöva få utbrott varje gång man skall använda ett uttag? Nej verkligen inte. Det visade sig att de är något felmonterade samt att vi har en ny modell av uttag som inte var allt för bra. Blir till att invänta nästa vecka då nya uttag kommer.

//Linda

2 kommentarer:

Maya sa...

Åh vad spännande! Snart är det alltså dax! Men jag håller tummarna att hon stannar kvar i magen några veckor till vilketfall:)

tobias sa...

Jag vann! http://helentobias.se/2009/08/18/iphone-3gs-2