Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

måndag 3 augusti 2009

Jäkla parkeringsbolag!

Ja då har vi ytligare en dag av ilska. Dagen började givetvis kanon bra. Mysig frukost och sedan en lunch med virre på båten. Hm parkerade i mitt i city garaget som alltid.
Väl på väg ner för att hämta bilen möter vi en flinande parkeringsvakt i hissen.
Jag skojar med Virre och säger.

-ja denna gång har jag garanterat inte fått böter, jag som var så noga med att parkera rätt i rutan. Till och med parkerade om bilen.

Till min stora förvåning sitter det en böteslapp på min bil. Detta pga att jag olyckligtvis hade vänt parkeringslappen upp och ner. Fy fan vad trött man blir.
Störande att få 200 kr i parkeringsbot när jag ändå har betalat och står korrekt i rutan.
Jag kan bevisa med min parkeringsbiljett att jag betalat. Jag är ingen snyltare som trodde jag kunde parkera gratis. Men nu vart 15 kr helt plötsligt 215. Helt sjukt irriterad!
Detta skall överklagas....

//Linda

10 kommentarer:

Buxbo-David sa...

Ska man kunna parkera gratis med en gammal parkeringsbiljett vänd uppochned?

Det är dig själv du ska vara arg på!

Nettan sa...

Men herregud, trodde inte det spelade nån roll hur den låg, bara den är SYNLIG !!??
Skulle bli skitförbannad jag med & den där DAVID har säkert " inge körkort " ;)... eller bara omogen !

Stå på dig Linda, överklaga !
Kram Nettan

Buxbo-David sa...

Ursäktar mitt raka och ärliga kommentar. Men du kan ju faktiskt inte lägga skulden på parkeringsbolaget när du gjort ett misstag.

Körkort har jag, parkeringsböter har jag fått men det har alltid varit mitt eget fel...

Omogen? Ptja, jag hoppas aldrig att jag blir helt vuxen.

Trevlig kväll på er, tjejer!

Minxy sa...

Åh vad surt! :(
Trist gumman - när man har betalat och allt och står rätt osv så känns det ju extra deppigt.
Jag tycker John ska baka en kladdkaka till dig ikväll som tröst :)
*kram*

//Sara

TheWhip sa...

Svar till Nettan:

Jadu, om biljetten ligger upp och ner så kan man inte läsa vad som står på den...

och till Linda...

Jag förstår inte hur man inte kan färdigställa att man kan läsa biljetten när man lagt dit den.. Din överklagan kommer aldrig att gå hem. Du har gjort ett misstag. Stå för det och betala böterna. 215 kr är ingenting.. Prova få böter på 800 kr för att du går över tiden med 5 min...

Erik sa...

Man måste ju kolla så att parkeringslappen ligger rätt. Fy fan för att vara parkeringsvakt om alla lade lapparna upponer.

Du har tyvärr bara dig själv att skylla. Även om det är surt som skam. :/

Marita sa...

jösses vilka kommentarer!! Jag hade ingen aning om att p biljetten måste ligga åt något särskilt håll.... vilket jäkla trams! Tycker absolut att du ska överklaga din p bot! Lycka till!!

Buxbo-David sa...

Marita, hur ska p-vakten kunna se vad man betalt för om texten inte ligger uppåt?

Linda, hur tycker du att p-vakten skulle gjort?

Me and my Home sa...

Klart jag skall ha böter om biljetten inte syns. Parkerings vakten gjorde enbart som han var tillsagd av sin chef. Men när jag i efterhand kan bevisa att jag betalat borde boten kunna hävas. Men det vägrade de när jag pratade med firman i telefonen, dessutom var de fruktansvärt arroganta. Jag Linda anser alltså att om jag kan bevisa att jag betalat för tjänsten i efterhand borde boten kunna hävas. Är totalt emot deras sätt att straffa sina parkeringskunder för att en lapp råkade hamna upp och ner. Kan hända alla. I detta fall var det så att jag gick och betalade biljetten. La den i rutan. Men tyckte att ena hjultet stod på stäcket. Satte mig där av i bilen och parkerade om. Misstänker att biljetten åkte upp och ner när jag startade bilen.
Anser inte att jag skall betala straffavgift för en tjänst jag redan har betalat, om jag i efterhand kan bevisa att jag betalat.

//Linda

Robert sa...

Ja jag säger detsamma, ovanligt korkade kommentarer. En parkeringsvakt som inte kan läsa en lapp som ligger upp och ner??? Ja det är väl tur att han har just det jobbet då och inte har... Typ vilkst annat jobb som helst... Upp och ner i förhållande tillvadå föresten, det är ju bara att gå och ställa sig vid förardörren så är plötsligt lappen rättvänd. Jag blir mer upprörd över kommentarerna på denna sida än för idiotiska parkerinhsbolag. Hoppas dey gick vägen att överklaga...