Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

fredag 18 september 2009

Vill göra höstfint på trappen och längtar till Jul!
Så mysigt det kan se ut från utsidan...åh, julen!

Vilken härlig morgon! Vaknade tidigt, mörkret var fortfarande kvar och det kändes riktigt kallt ute. Eldade i brasan och kröp ner i ett varmt bad, helt ljuvligt.
Hela huset lystes upp av den brinnande brasan och där satt jag bara myste hela morgonen efter mitt bad. I natt kunde jag sova hela natten på mycket länge, annars brukar det sparka på rätt bra i magen och man är mest uppe och vandrar omkring i huset.

Äntligen fredag, härliga fredag kan man säga. Älskar verkligen helgerna. Visst jag är hemma och är lite ledig innan bebisen kommer, men det är ändå en speciell känsla med helgen. Allt blir så mycket festligare och roligare bara för att det är fredag, lördag, söndag. Hm, knepigt det där.

Nu skiner solen och det kändes nästan som en vårdag när jag promenerade runt kvarteret med Disel. Börjar ändå bli sugen på att göra höstfint ute i trädgården och på trappen. I morgon blir det till att inhandla lite blommor och sätta i krukor. Tänk, vad mysigt det kommer bli när snön faller och man kan lägga ut granris framför ingången och göra fina jul arrangemang. Längtar verkligen efter julen. Hittade även min inredningsbok om julen när jag städade och man blir inte mindre julsugen av att bläddra i den. Har även surfat runt och kollat in lite inredningssajter och ja, julen har verkligen kommit. Nepp det blir till att städa inför hösten i morgon. He, he får se om jag orkar. Kanske blir det stackars John som får sopa och tvätta altanen och hjälpa mig med mina planteringar. Som tur är har vi tagit in alla pelargonier och rensat bort sommarblommorna. Nu är det bara till att plantera. Jag har även fått för mig att jag vill ha ljung från skogen i en stor kruka på altanen. Den är inte så skarpi färgen och väldigt vacker. På framsidan skall jag ha den mer färglada, rosa/röda ljungen.

3 kommentarer:

Minxy sa...

Men Linda, kom hem till OSS också och städa och inred! :D
Jag orkar inte göra ett skit - jobbar 08:00 - 17. , hämta Leo, laga mat, umgås med Leo, lägga Leo ca 20:00 och sen kollapsar jag i soffan. Jag vill OCKSÅ få höstfint hemma! Det låter som om John är en hejjare på att städa - jag betalar gärna tågresa upp och ner åt honom om du kan släppa iväg honom på en städhelg ;)

Husprojekt Drömhus sa...

Härligt att det finns fler tokingar som redan längtar till julen! :)

Annas Lycka sa...

Jag bör´jar med få lite jullängtan....men är man klok????? Det var nyss sommar o man bara älskade det och kundeINTE tänka sig nåt vintrigt....sen behöver det bara bli lite mörkare och kallar för att man skall börja tänka jul....Jisses!!! Kram kram