Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

onsdag 28 oktober 2009

Underbara morgon och sugen på att inreda! Och det bästa av allt! Jag mår bra.


Vilken underbar morgon, det eldas i brasan och John och Novalie sover. Själv är jag i gång för full rulle på morgonen, tvättar och bakar bröd. Ja man kan verkligen säga att jag känner mig återställd. Visserligen somnade jag halvsex i går kväll och har sovit ända till kl sju.

Känns som om vintern närmar sig med stormsteg! burr, vad kallt det var i huset när jag vaknade. frosten glimmar utanför fönstren och jag får en gnutta julkänsla. I natt satt jag faktiskt och drömde om att klä julgranen :) är sugen på att julpynta. Är överlag sugen på att inreda och göra om lite hemma. Och idéer har jag fått. Nu skall jag in med lite indiskt här hemma. I sovrummet skall det in stora fina indiska kuddar i olika färger, guld, grönt ,rosa. Tror det kommer göra sig toppen till vår fondtapet som är svart och silver. Funderar även på att införskaffa lite kuddfodral i indiskt stuk till vår vita soffa i tv rummet samt lite färgglada lyktor. Ja jag vet inte vad som har hänt med mig, men helt plötsligt vill jag ha lite färg här hemma. Känns som allt är för vitt. Bilder kommer när projektet är klart :)
//Linda

2 kommentarer:

Marie A sa...

Hej. jag läste din kommentar du lämnat på min blogg:) ja det var mysigt att handla lite pynt. ja första julen tillsammans blir nice:)

Kram

Minxy sa...

Visst är det kul att inreda och att drömma om hur det ska se ut?
Vi har nyss köpt en ny soffa och funderar nu på att byta ut soffbordet också, men det får nog vara kvar ett tag eftersom barnen bara kommer måla på det till slut eller nåt...
Jag har för övrigt börjat "julpynta" lite här hemma! Har iaf hängt upp julgardiner i både kök och vardagsrum. Vi har ju sagt att vi vill ha hallt "grundjulat" i mitten av november så vi slipper hålla på med det den sista tiden då jag ät som tyngst och störst.