Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

torsdag 19 november 2009

Barnvakt och willysbesök!

wow här var det vågat med en gnutta separationsångest! Har idag haft barnvakt till vår lilla Novalie 6 veckor gammal. Japp fick stanna hos mormor medans mamma och pappa var och storhandlade på willys. Det var med en mycket jobbig känsla som man lämnade henne hos mormor, det är nog så första gången man lämnar sin lilla. Där står man i dörröppningen och predikar till sin mamma, tänk på det tänk på det osv. Precis som om mamma inte har haft hand om barn innan ;) ja det är väl så att det måste kännas bra i hjärtat, det räcker att säga det :)
Det gick ialla fall superbra att vara hos mormor, hon är trots allt den bästa mormor som finns!


willys var det även upplevelse så det heter duga, fasen vad folk. Skulle beskriva situationen som lite hysteriskt där gamarna slog sig fram. Gick inte stanna någonstans för då gick folk in i en. Skulle man ta något ur hyllan var det alltid någon som kom kastandes framför en.

Väl inne på butiken inser jag vad jag glömt. Herre gud, amning, blöjbyten mm. resulterade att jag helt och hållet hade glömt och gjort i ordning mig själv. Där stod man inne på mataffären och såg ut som om man nyss hade vaknat. En mycket jobbig situation! Provade även något helt nytt på willys, nämligen den berömda självscanningen! var både jobbigt, roligt, praktiskt och ganska skönt när man skulle betala. Slippa stå i den långa kön var guld värt! Detta med självscanning är verkligen värt mödan då man slipper köa. Här om kvällen närmare bestämt förra fredagen skulle det som sedvanligt här hemma inhandlas lite taccos. Väl inne på coop inser jag att jag har 5 saker i korgen och kön är lång. Aha, snille tänker till och rusar ut ur butiken, hämtar en scannerdosa och scannar in mina varor och vips så var man först i kön :) det var en mycket nöjd Linda som lämnade coop.
Ser framemot min förrätt i morgon!
//Linda

2 kommentarer:

Lina sa...

Åhh vad smarrigt det ser ut, tror jag måste ge mig på något liknande i helgen :D
Håller med om att självscanning är superbra, går ju så mycket fortare.
Hoppas ni får en trevlig helg /Lina

Petra sa...

Den dära förrätten är det godaste jag ätit.. Mums!
Nu sitter vi i bilen på väg till Ullared.
Längtar till på söndag.
Ha en bra helg tills dess! =)
Kram