Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

söndag 8 november 2009

Farsdag!

Här hemma firades farsdag för första gången :) mysigt! Blev även en sväng upp till pappa för lite mat och firande. Det har blivit mycket gofika i helgen , igår var Maya, Jenny och Lotta förbi på lite fika och Novalie fick en liten spelande nyckelknippa av Maya, mäkta imponerad är hon av den. Hon har grejat och tittat på den sedan hon fick den "tack Maya" Ja inte trodde jag, att bebisar på 1 månad var så aktiva. så fort hon blir lite ledsen har jag visat den och ögonen blir stora och leendet skiner, helt otroligt vad hon gillar den. Blir till att ta en tur på stan i veckan och inhandla ett babygym och en babysitter :) Är även sugen på att börja inreda hennes rum lite smått. Man får sådana idéer när man surfar runt på alla inrednings sajter, och är det något jag fått dille på är att inhandla söta sängläder och små gulliga handukar samt mössor så klar, är det något Novalie har så är det mössor i olika färger och former :) Till helgen blir det allt en sväng till ikea för att köpa lite fina lampor och någon matta till babyrummet och en rosa rullgardin.

Lite inredningstips på olika bra sajter

www.myfirstroom.se/ fina söta babysaker samt vackra texter till ditt hem
www.countrybymail.se/ fina träbokstäver
www.nordljus.net/ har allt fint! ( min absoluta favvobutik)
www.vitarummet.se/ massor av vackra babymöbler och framförallt sängkläder från lexington som kan vara det bästa förutom gripsholm :)


Bilder från vitarummet.se


1 kommentar:

Maya sa...

Vad kul att hon gillar den, vi får ses snart igen. Alldelses för lång tid mellan gångerna.Hoppas allt e bra med din familj:)