Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

tisdag 24 november 2009

inred med julen!jul, jul strålande jul! Här sitter jag med julmusten i handen och drömmer om julafton. Har påbörjat lite julpyntning här hemma men det slutade med att jag möblerade om lite hemma, typiskt mig allt eller inget! Hallen fick sig en liten förändring, ut med garderoberna och in med ett sidebord under spegeln. Inte riktigt klar än men i morgon blir jag förhoppningsvis färdig.
Är det inte typiskt att det skall vara samma visa varje år? upp med adventsljusstakarna och ivrigt som man är skall man tända dem för att se hur fint det blir, men nej, alltid någon jäkla lampa som skall vara trasig. Suck! sedan skall det alltid vara en jäkla jakt på att hitta den där modellen till ljust den staken, fasen vad less man blir. Fy vilken skit! Men efter många om och men lyser nu stakarna i fönstren :) I morgon kommer mer bilder...
//Linda Sedin

5 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojs Linda!! Såå himla mysigt du julpyntata!!Så fint i fönstret!!! Har me de vita hissgardinerna i köket!! Så ulligt med de röda rosetterna till!!
Kram ♥ Millan

Lina sa...

Jag känner igen det där med lamporna, likadant vartenda år :) själv satte jag upp en ljusslinga men när jag satte i kontakten så fungerade den såklart inte, hur har den kunnat gå sönder när den har legat i källaren bara? Jaja samma visa varje år ;)
Ser iallafall supermysigt ut på bilderna. Arrangemanget med mossan och ljusen var ju hur fint som helst. Har du gjort det själv?

Zandra sa...

Jättefint Linda =) Kram Zandra

Stefan sa...

Är det tomtefar man ser skymten av i soffan?

Ika sa...

Här var det pysslat o klart inför advent förstår jag. Gillade den stora gruppen jätte mycket.