Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

torsdag 5 november 2009

Snön faller!

Oj vad mysigt! snön faller ner och det nalkas vinter och julen närmar sig med stormsteg. Sugen blir man allt på att börja julpynta. Speciellt när man såg alla vackra julsaker som var framme i hyllorna på Icamaxi. Blir nog snart ett besök på vinden för att kolla in vad man har för julpynt. Underligt nog kommer jag aldrig ihåg vad vi har för julpynt.

Det eldas i brasan här hemma som vanligt och jag vräker i mig gosaker från igår då våra snälla grannar var över och fikade. Novalie fick en jättefin body och supersöta byxor. Tack snälla! Sötsugen som jag var i går bakades det både äppelpaj och chokladkaka och chokladbollar. Dessvärre har jag nog snart ätit upp allt, är extremt sötsugen nu för tiden :)
Idag har vi även haft besök från LG kollection som kontrollerade vår bänksiva som slagit sig.
Det visade sig att det var fusk vid montaget av skivan och att det även saknas fuktspärr runt spishällen. Lutar åt att vi kommer få en ny bänksiva eller att man helt enkelt reklamerar skivan och väljer en annan. Ångrar faktiskt att vi inte tog sten, då hade vi haft en fin bänksiva som alltid är fin!

Lilla Novalie växer så det knakar och blir mer och mer med för varje dag som går. Hon skrattar och sprattlar med både ben och armar och är riktigt stark i nacken och är duktig på att fokusera blicken. Hon har börjat intressera sig för leksaken som hänger i vagnen och vad är inte mysigare än när man får ögonkontakt i följd av ett leende. Ja nu förtiden är det verkligen underbart att vakna på morgonen fast man är otroligt trött!

//Linda

1 kommentar:

Anonym sa...

mysigt med höst promenad! :) /S.