Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

tisdag 1 december 2009

Byggt nya hyllor och möblerat om!Det har varit en lång dag, men här kommer lite bilder från våra små projekt här hemma som har skapat stora förändringar.
Vi har äntligen kommit på vad vi vill ha på vår stora vägg i vardagsrummet. Som vanligt finns det jag vill ha inte att köpa. Det blev till att bygga själv, billigt och bra blev det! Totalt kostade hyllan 400 kr att bygga. Beslag i järn från Ikea (39kr st) och bets i mörkare variant och lite brädor från byggmax, vips så hade vi en stor betsad hylla på vår vägg. Några nya vägord och egentillverkade kuddar i soffan gjorde hela soffhörnan ännu bättre. Har även sytt en liten påse som hänger i hallen (denna för att förvara hundens bajspåsar i). Kuddarna i olika former och varianter var ett riktigt klipp när kreativiteten kom. Tyg från Ikea i kombination med lite exklusivare tyger med tryck resulterade till dessa kuddar som inte kostade en förmögenhet.
//Linda Sedin

5 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojs..så kul med inredningsreportaget!!!
Så vacket ditt hem är..fint med de nya hyllorna..o kuddarna blidde kanon!!!

Kvällkram ♥ Millan

Petra sa...

hej.Det blev ju superfint!!
Hyllan ovanför soffan vart ju hur bra fsom hellst.. Tänk om jag bara var till hälften så duktig och kreativ som du.. =)

Kramis!

S o F sa...

Oj, så himla mysigt och fint hemma hos dig/er.

Mycket trevligt! Tack för att jag/vi fick titta in.

Ha det gott!

Maya sa...

Såg dig på 12an idag! Vilken skillnad det har blivit sen sist jag var där! Skitsnyggt! Du gjorde dig bra i tv, längtar du inte tillbax?

Jennie sa...

Tycker det är så fint hemma hos dig. Dina arrangemang, dekorationer, väggtexter.. JA ALLT!!! Vart hittar du all inspiration.. Fortsätter följa din blogg :) kram Jennie