Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

tisdag 15 december 2009

slask

Snön faller men ute skapas blasket och gatorna ser sliskiga och tråkiga ut. Det lovordas kall vinter och mycket snö, men det kommer bara blask. Med bitterhet blickar jag ut och drömmer om en vit jul. Förhoppningarna ligger i att vi skall norr ut! Blir ändå trots detta väder ändå väldigt sugen på att klä granen. Har fått lov att göra detta på lördag, längtar!

Morgonen här hemma gick fort, redan vid vid tiotiden kändes det som tidig ef. tvättmaskinen är igång och jag har redan storstädat hela huset. Novalie har varit vaken stort sett hela morgonen. Hon har suttit i sin babysitter och skrattat och myst. Jag har påbörjat en krönika och tankarna tagit slut. Nu blir det till att laga sig lite lunch för att sedan avverka en promenad.

//Linda

2 kommentarer:

Jennie sa...

Tråkigt med slask! Här hemma har det snöat hela dagen, helt vitt ute, även på väggarna! Hoppas också på en kall och vitt vinter!

Kram Jennie

"anntherese" sa...

Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!