Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

måndag 26 juli 2010

En fantastiskt sommar och Paris nästa!

Ljuvliga sommar, trots detta eländiga väder! Lite sol har vi allt hunnit med men tyvärr har det inte alls blivit så mycket badande i poolen som tänkt. Känns mer som höst när man tittar ut genom fönstren, regnet öser ner och det blåser i träden och till råga på allt sipprar det gula blad ner till marken. Vad är det som händer? är det så att hösten anländer?

Planerna står på rad och avlöser det ena roliga efter det andra. Besök av bästaste Sundsvall är avklarat och känns mycket tråkigt. Men ack så roligt vi hade :) Vi har även hunnit med att göra små dagsutflykter, till min stora besvikelse glömde jag systemkameran när vi besökte borgvik med våra otroligt trevliga grannar. Tack för en fantastisk heldag som slutade kanon :)
Snart mycket snart bär de i väg ut mot nya äventyr, Paris nästa. Och jag kan lova att detta har jag sett fram emot. Skall även försöka jobba lite när jag tar mig an denna resa! Ett spännande resereportage är ett måste när man besöker denna fantastiska stad. Ser även fram emot att få en hel fotodag :) Det roligaste av allt att denna resa kommer att ske via bilväg :) återkommer när jag kommer hem från vår lilla kärlekstripp!

Nu närmast en tur till mörudden med den mycket eminenta mammagruppen :)

Inga kommentarer: