Inredningsblogg

Inredningsblogg

Listad

torsdag 1 juli 2010

Vind i seglet, och en fullbokad sommar!

Vind i vårt segel, en känsla av abrupt höst breder sig fram när träden susar och brusar som om det vore på väg att vara sommarens sista dagar. Men härligt nog är det tvärt om. Ryktas om att värmen är på intåg och att det kommer blir 30 grader varmt, härligt! men detta är väl som känt famöst :) eller?
En mycket abrovink lösning att få bort solen från altanen med hjälp av en specialdesignad stolpe har konstruerats här hemma, otroligt vad härligt det är att sitta under seglet och äta. Måste säga: att det blev en härlig, mysig liten hörna vi fick till på altanen :)Mycket nöjd! Vi var inne på att sätta tak över den delen av altanen först, men vi ville ändå kunna få dit solen, så återigen: vad nöjd jag är ;) Nu blir det bara tak där vår tilltänkta inglasning kommer att vara.
Juli månad har anlänt och jag blir nästan matt men lycklig över vad mycket roligt som händer denna månad, helt fabulöst vad mycket vi har bokat in.
Paris, bröllop i Edsbyn, vänner på besök och en hel del annat skoj! Längtar tills vi sitter på planet och väntar på att det skall lyfta, en härlig känsla! Och om jag får bestömma blir det ett litet reportage från Paris med, redan inbokat ;) hihi!
//Linda

Inga kommentarer: